Aqua NOVA

Voda izuzetnog kvaliteta

image
Aqua NOVA i Moja voda” je prirodna mineralna voda sa niskim sadržajem rastvorljivih mineralnih materija i niskim sadržajem natrijuma. Idealnog hemijskog sastava, sadrži: hidrokarbonate, kalcijum, magnezijum, silicijum, natrijum, kalijum, selen, sulfate… Mikroelementi su u optimalnom odnosu te na taj način ravnomerno podstiču metaboličke procese u organizmu. Zbog takvog uravnoteženog stanja MOJA VODA nema neželjenih efekata kao što su taloženje minerala, stvaranje peska, kamena u bubrezima i mokraćnim putevima. Vrlo nizak nivo suvog ostatka od 146 mg/lit na 180 C i niska prisutnost natrijuma od 13.2 mg/lit čini je izvanrednim napitkom za osobe koje pate od hipertenzije i koronarnih oboljenja. Niska mineralizacija Moje vode obezbeđuje brzu resorpciju u krvotok, a onda i brzu eliminaciju preko bubrega i kože.

Aqua NOVA i Moja voda se razlikuje od drugih mineralnih voda jer u svom sastavu sadrži najveću količinu silicijum dioksida (35.6 mg/lit) i po tome je jedinstvena voda. Silicijum dioksid je jedan od najvažnijih mikroelemenata u sastavu čovečijeg organizma i nalazi se u vezivnom tkivu krvnih sudova, tetivama, zglobnim hrskavicama, kostima, kolagenu i koži. Silicijum dioksid je veoma važan element u očuvanju zidova krvnih sudova, a posebno u aorti koja trpi najveće fizičko opterećenje gde je i utvrdjen u najvećim količinama. Medicinska istraživanja su utvrdila da nivo silicijuma sa godinama opada u zidovima krvnih sudova, što za posledicu ima stvaranje aterosklerotičnih promena. Unos silicijum dioksida je najlakši i najbrži putem vode.

Please specify image url

Selen

Aqua NOVA – Moja voda u svom sastavu sadrži i selen, vrlo redak mikroelement koji je sastavni deo mnogih enzima. Selen je prirodni antioksidans koji čuva elastičnost tkiva i ubrzava njihovu regenereizaciju i održava dobar rad tiroidne žlezde. Selen smanjuje rizik od kardiovaskularnih bolesti i neophodan je za funkcionisanje pankreasa i deluje kao antikancerogen. Blagotvorno deluje na koncentraciju i pamćenje, povećava potenciju kod muškaraca i plodnost kod žena.
Please specify image url

Prirodna ravnoteža

Aqua NOVA i Moja voda čisti organizam izlučivanjem toksičnih materija putem urinarnog trakta i dovodi organizam u ravnotežno stanje koje pogoduje čoveku. Unošenjem u organizam optimalnih količina Aqua NOVA kod osoba sa celuitom dovodi do razlaganja celulita i koži daje svežinu i sjaj. Uravnotežen odnos kalcijuma i kalijuma pospešuje rad organa za varenje i preporučuje se u neograničenim količinama zdravim osobama svih uzrasta kao i sportistima. Zbog njene brze resorpcije i pitkosti preporučuje se u dijetama, a kod gojaznosti za regulisanje telesne mase. Njena anjonsko-katjonska stabilnost predstavlja prirodni oslonac u urinarnom traktu i kao diuretik pomaže čišćenje organizma. Moju vodu mogu piti i bebe i može se koristiti za pripremanje dečijih obroka.
Please specify image url

Dar prirode

Moja voda je hemijski i bakteriološki čista, jer potiče iz nedara Vršačkih planina, u neposrednoj blizini predivnog manastira Mesić, koji je sagrađen još u XI veku. Aqua NOVA – Moja voda predstavlja pravo bogatstvo i dar prirode namenjen ljudskom organizmu, bez obzira na godine starosti. Zdravstveno stanje ljudi biće bolje korišćenjem Moje vode. Jednostavno rečeno, imamo eliksir u životnoj namirnici koji nam je neophodan u svakodnevnom životu. Pravilna ishrana znači raznovrsno ukomponovane namirnice neophodne organizmu za njegovo funkcionisanje. Voda je najvažnija namirnica i «osnov života».

Moja voda pakuje se u PET ambalaži od 0.25, 0.5, 1.5, 6,0 litara,a Aqua NOVA u polikarbonantne boce od 18,9 litara.

Voda “Moja voda” je dobitnik 19 zlatnih medalja na 74, 75 i 76 Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu 2007, 2008 i 2009 godine.

“MOJA VODA” POSEDUJE PROIZVOĐAČKE SERTIFIKATE ISO9001 I PROIZVEDENA JE U ORGANIZACIJI KOJA PRIMENJUJE HACCP – SISTEM BEZBEDNOSTI PROIZVODA.

Analizu vode uradila Enološka stanica doo Vršac, lab.broj: 03-645 od 06.03.2015.

MOJA-VODA-JUQS-QMS-2014                          MOJA-VODA-JUQS-HACCP-2014-1                          MOJA-VODA-IQnet-QMS-2014