O nama

New_AD_logo

MINERALNA VODA  ZDRAVA VODA

Nudimo Vam vrhunski kvalitet prirodne mineralne vode u pakovanjima od 18,9 litara uz mogućnost korišćenja najmodernijih watercooler sistema koji Vam omogućavaju da u svakom trenutku imate toplu ili hladnu vodu.

BESPLATNA DOSTAVA VODE

Uštedite vreme i novac, jer bez odlaska u markete i kupovinu vode, na željenu adresu Vam stiže voda u najkraćem mogućem roku. Dostava vode na željenu adresu je besplatna.

SANITACIJA APARATA ZA VODU 

Aqua Direct doo kao jednu od svojih usluga vrši i čišćenje i sanitaciju Watercooler aparata. Sanitacija je tehnološki postupak kompletnog čišćenja vodomata u cilju postizanja vrhunskog kvaliteta vode koju koristimo preko vodomata.

SERVIS I ORŽAVANJE APARATA ZA VODU

Aqua Direct doo svim svojim korisnicima obezbeđuje servis aparata i rezervne delove za sve vodomate. Na naš kontaktni telefon 063 8224530 možete prijaviti kvar vodomata, konsultovati se serviserom i dogovoriti o eventualnoj popravci.

Neke zanimljive stvari o vodi

Voda i živi organizmi
Voda u prirodi
Voda je osnova života

Kontaktirajte nas

Phone : 063 822 45 30

Mobile : +381 63 822 4530

Email : office@aquadirect.rs

O nama

AQUA DIRECT DOO” je kompanija osnovana 2011. godine sa sedištem u Subotici. Aqua Direct doo se prvenstveno bavi distribucijom prirodne mineralne vode, kao i iznajmljivanjem, prodajom i servisom watercooler aparata (vodomata). Distribucija mineralne vode se vrši po sistemu narudžba – isporuka na željenu adresu. Isporuka vode je besplatna. Sa Aqua Direct-om možete uživati u maksimalnom komforu koji Vam pružaju naši Water Cooler aparati i uživati u prirodnoj mineralnoj vodi izuzetnog kvaliteta. Uštedite vreme i novac, jer bez odlaska u markete i kupovinu vode, na željenu adresu Vam stiže voda u najkraćem mogućem roku. Ne moramo ni naglašavati koliko mineralna voda proverenog kvaliteta pozitivno utiče na Vaše zdravlje, a samim tim i na kvalitet Vašeg života. Nedovoljna konzumacija vode negativno utiče na Vašu psiho-fizičku sposobnost, smanjenje koncentracije, umor i  ostalo. U asortimanu naših proizvoda nalaze se dve vrste voda i to: “Aqua NOVA” (Vršac) i “Kremanska voda” (Kremna). Nudimo Vam vrhunski kvalitet prirodne mineralne vode u pakovanjima od 18,9 litara uz mogućnost korišćenja najmodernijih watercooler sistema koji Vam omogućavaju da u svakom trenutku imate toplu ili rashhlađenu vodu, u zavisnosti od želje ili potrebe. Takođe Vam nudimo mineralnu negaziranu vodu “Kremanska voda” u PET pakovanjima od 0,5 litara, 2,0 litara i 6,0 litre.

“ SAMO NAJBOLJE JE DOVOLJNO DOBRO „

Vrhunski kvalitet vode na dohvat ruke

Zašto Aqua Direct ?

Zato što smo se mi opredelili za distribuciju samo vrhunski-kvalitetnih voda. U tom pogledu nismo pravili kompromise jer je samo najbolje – dovoljno dobro.

New_AD_logo

Zato što se uvek trudimo da izađemo u susret našim korisnicima u svakom pogledu. Svakom se desi da je ponekad u problemu. Razgovorom sa našim komintentima, sve eventualne probleme, poteškoće, zastoje ili bilo šta drugo smo uvek rešili na obostrano zadovoljstvo.

  • Razgovor
  • Rešenje
  • Zadovoljstvo
New_AD_logo
Trudili smo se da napravimo dobar balans između kvaliteta i cene. Mislimo da smo u tome uspeli jer pružamo vrhunski kvalitet vode i usluge uz pristupačne cene. Pogledajte naš cenovnik i prosudite sami.

  • Vrhunski kvalitet voda  i usluga
  • Prihvatljive cene
  • Brzina isporuke
Za sve dodatne informacije Vam stojimo na usluzi. Kontaktirajte nas na email: office@aquadirect.rs ili na telefon 063 822 4530

New_AD_logo

Rešenja – Aqua Direct

Resenje_APR1

PIB

PDV

Identifikacija